TIETOJA YRITTÄJÄSTÄ

98_2TAUSTAA

Valmistuin Sibelius-Akatemiasta vuonna 1994 pääaineenani klassinen laulu ja piano. Lisäksi pätevöidyin piano-opettajaksi ja musiikkileikkikoulun opettajaksi. Syvennyin opinnoissani lisäksi pop/jazz-musiikkiin.

Vuonna 2012 sain päätökseen kolmen vuoden draamakasvatuksen opinnot Jyväskylän yliopistossa ja minusta tuli draamaopettaja ja -kouluttaja. Samana keväänä suoritin pop/jazz-laulun ammattitutkinnon Keski-Pohjanmaan Ammattikorkeakoulussa.

Olen työskennellyt vuosien varrella yläkoulussa sekä musiikkiluokkien että tavallisten luokkien musiikinopettajana ja musiikkiopistossa piano-opettajana ja laulun opettajana. Lisäksi olen konsertoinut Suomessa ja opettanut pianonsoittoa ja laulua musiikkileireillä.

Olen ollut kanttorina kesätöissä ja nykyäänkin satunnaisesti eri tilaisuuksissa. Laulajana olen keskittynyt lähiaikoina solistiseen lauluun, mutta aikaisemmin olen sekä laulanut että johtanut kuoroja ja lauluyhtyeitä. Koulutan edelleen laulajia äämuodostuksessa ja esiintymisessä.

Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulussa olen toiminut musiikin historian ja teorian opettajana. Lisäksi opetin siellä vapaa säestystä, opinto-ohjausta ja osallistuin kansainvälisyys-, markkinointi- ja johtoryhmän toimintaan.

Yliopistokeskus Chydeniuksessa Kokkolassa olen opettanut useaan otteeseen ilmaisutaitoa ja vapaata säestystä aikuisopiskelijoille.

Rakkaita harrastuksiani ovat runonlausunta (He-Li-Kat), näytteleminen ja ohjaus (teatteri Iltatähti), purjehtiminen (Suomi, Viro, Ruotsi, Tanska, Saksa, Hollanti) sekä ratsastus.